CS 1.6 HD Ultimate

Download CS 1.6 HD Ultimate - dcs16.ro

CS 1.6 HD Ultimate a fost creat cu ultimele update-uri. CS 16 HD Ultimate este gata să vă ofere protecție împotriva serverelor ce folosesc binduri, Trackerui.dll și alte fișiere ce strică buna funcționare a cs-ului .  Acest cs are skinurile, modelele și texturile în format hd, nu are reclame incluse și a fost creat special pentru a oferii un lag cât mai mic și în același timp să poată fi descărcat într-un timp foarte scurt de pasionații de Counter-Strike. Counter-Strike 1.6 1.6 HD Ultimate are numai 632 mb și se descarcă în câteva minute. După descărcare, puteți instala jocul oriunde doriți pe disc .

După instalare, intrați în cs odată ce ați intrat in cs, vă puteți juca pe orice server doriți iar în lista cu servere din cs, veți găsi servere românești unde nu o să aveți lag mare. Serverele sunt de mai multe moduri și de la diferite firme de hosting deci vei avea de unde să alegi pe ce server să joci.

Pentru a juca CS 1.6 HD Ultimate, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 1.6 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 128 MB
  • Spațiu pe Hard Disk: 2 GB

Imagini din joc. Click pe ele pentru a le mări!

CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate CS 1.6 HD Ultimate

Video demonstrativ – CS 1.6 HD Ultimate !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 HD Ultimate - Executabil Descarca CS 1.6 HD Ultimate - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *