CS 2.0

CS 2.0 - dcs16.ro

Salut dragă jucătorule ! Echipa dcs16.ro are plăcerea să vă prezinte una din cele mai frumoase versiuni ale jocului counter strike pe nume CS 2.0.

CS 2.0 se poate juca pe internet cu alți jucători, cu boți sau cu prietenii dumneavoastră în rețea. CS 2.0 se poate juca pe servere cu modul zombie, respawn, clasic sau alte moduri.

CS 2.0 are skinuri frumoase atât la arme cât și la modele însă are inclus texturi, gfx-uri și sunete modificate. Are o mulțime de skinuri și arme noi, frumoase extrase din celebrul joc Counter Strike Global Offensive care o să vă facă deosebită plăcere să vă jucați în continu acest joc.

CS 2.0 se poate descărca în format .exe sau .rar direct de pe site-ul nostru . Versiunea Counter-Strike 2.0 masoară 560 MB.

Imagini din joc, click pe ele pentru mărire!
CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0 CS 2.0

Pentru a juca fără probleme CS 2.0, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 512 MB
  • Spațiu pe Hard Disk : 2 GB

Video Demonstrativ – Counter-Strike 2.0 !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 2.0 - Executabil Descarca CS 2.0 - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

1 Comment

  1. Andrey

    Mai bine luati versiunea CS 2.0 da apropo o recomand si pe aceasta este foarte frumoasa si apropo nu produce lag se incarca mapa repede si este foarte luminat acest joc va recomand cs 2.0 sau aceasta versiune ! PWP

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *