CS 1.6 Romania v1 - dcs16.ro

CS 1.6 Romania v1 este o versiune a jocului Counter-Strike 1.6, modificată parțial în limba Română.

În CS 1.6 Romania v1, skin-urile sunt de bună calitate dar modificările importante se referă la traducerea parțială a jocului în limba română.

CS 1.6 Romania v1 aduce text-uri, modele, skinuri și sunete noi. Background-ul este foarte bine realizat iar acest lucru mă face să vă recomand și vouă acest cs. Aceste schimbări îi aduc un plus de grafică și plăcerea de a juca ceva nou. Acest cs este popular și este în primele 10 cs-uri descărcate de pe acest site.

CS 1.6 Romania v1 este tradus în mare parte în limba Română. Nu este tradus în întregime, însă pentru cei care nu știu limba engleza este un plus. Recomand această versiune pentru că sunt român și îmi iubesc țara.

CS-ul are meniul schimbat iar gameplay-ul este foarte bun. Cs-ul ruleaza bine și pe calculatoare mai vechi iar dacă găsești un server bun te poți distra pe măsură.

Jocul nu are lag, merge bine, are boți și găsește servere la internet. Aveți aceste opțiuni integrate în această versiune. Dacă vă place acest cs puteți să îl recomandați și la alți prieteni de pe messenger, facebook, twitter, instagram, ș.m.d.p.

Imagini din joc, apăsați pe imagini pentru a le putea vedea la dimensiunea lor normală !
CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1 CS 1.6 Romania v1

Pentru a juca CS 1.6 Romania v1, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 128 MB
  • Spațiu pe Hard Disk: 1 GB

Counter Strike 1.6 Romania v1

Video demonstrativ – CS 1.6 Romania v1 !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 Romania v1 - Executabil Descarca CS 1.6 Romania v1 - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:
19 thoughts on “CS 1.6 Romania v1”
    1. Dupa cum scrie si in descriere, da are skinuri noi insa fiecare cu gustul lui. Incearca cs-ul si dupa ai sa vezi daca e pe placul tau . 🙂

  1. Cs-ul este foarte bun si are o grafica super.Eu inainte nu ma jucam aproape deloc cs , dar acum imi place foarte mult si este jocul meu preferat. 5 Stele de la mine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *