CS 1.6 Hell

CS 1.6 Hell - poza background

CS 1.6 Hell, aduce îmbunătățiri atât pe partea de grafică cât și pe partea de gameplay. Jocul este echilibrat și merită jucat. Jocul măsoara 530 mb datorită resurselor mai noi și poate fi descărcat prin download direct de pe site în format-ul .exe (executabil) sau .rar (arhivă).

În acest joc vă puteți juca online sau în rețea . De asemenea veți găsi o serie de servere și în cs la secțiunea Find Servers – Internet pentru a vă putea juca pe ele. În CS 1.6 Hell la Find Servers – Internet veți găsi atât servere Românești cât și străine, pentru a putea găsi un server pe care să nu aveți lag chear dacă sunteți din altă țară . Puteți face cereri de admin și puteți obține acces foarte usor. Dacă vă place foarte mult jocul Counter Strike, vă puteți face propriul server, gazduit la firme de jocuri, pentru că acum, un server de 32 sloturi poate costa chiar și 5 euro pe lună. Puteți fi propriul owner și aveți șanse să câștiga donații de la admini.

Despre Counter Strike în sine, se pot spune multe, faptul că este un joc vechi dar încă este jucat și că arată ca o capodoperă. Acțiunea se leagă de cele două echipe combatante care se luptă pentru atingerea obiectivului sau eliminarea tuturor inamicilor din echipa adversă.

Jocul CS 1.6 Hell masoară foarte puțin și poate fi descărcat în 3-4 minute în formatul .exe (executabil) sau .rar (arhivă). Cei care au viteză buna de download îl pot descărca și în 30 de secunde.

Imagini din joc, click pe ele pentru a le vedea la dimesiunea lor normală!

Descarca CS 1.6 Hell Descarca CS 1.6 Hell Descarca CS 1.6 Hell Descarca CS 1.6 Hell

Recomand jocul, CS 1.6 Hell, celor ce au windows Xp, 7, Vista, 8 , 8.1 și 10 . Mai pe înțelesul tuturor, CS 1.6 Hell functionează pe toate versiunile de windows fie că sunt mai vechi sau mai noi !

Pentru a juca CS 1.6 Hell, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

 • Procesor: 3.0 GHz
 • Memorie Ram: 512 MB
 • Placă Video: 512 MB
 • Spațiu pe Hard Disk: 1 GB

Video demonstrativ – CS 1.6 Hell !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 Hell - Executabil Descarca CS 1.6 Hell - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

4 Comments

 1. beleaua

  Fain CS ! Merita sa incercati si https://www.dcs16.ro/cs-1-6-windows-8-10/ (Este creat pentru cei ce au windows-uri mai noi :D)

  Reply
 2. Iolec

  Misto armele :O

  Reply
  1. beleaua

   L-am descarcat si eu . e Belea BAAAAA

   Reply
 3. VasileCOX

  Foarte fain acest kit 😀 . Bravooooooo :X . Imi place site-ul asta si o sa il recomand si prietenilor mei 🙂

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *