CS 1.6 UCS

CS 1.6 UCS - dcs16.ro

CS 1.6 UCS este un cs vechi dar este un cs foarte bun, omori ușor jucătorii și dai multe headshoot-uri.

CS 1.6 UCS dispune de setările DCS16 pentru a te ajuta să joci cât mai bine și să dai headshoot mai ușor.

CS-ul nu are bug-uri, lag și merge bine. Este foarte rapid iar setările sunt foarte bine realizate. Aceste setări chiar îți îmbunătățesc stilul de joc.

CS 1.6 UCS oferă servere de calitate, românești, făra lag pe care puteți juca non stop. Serverele sunt de tip clasic, gungame, respawn, zombie, furien, etc. Toate serverele au admini deci nu există riscul de a da peste codați în timpul zilei.

CS 1.6 UCS se încarcă rapid și nu are lag iar dacă aveți o placă video acceptabilă veți avea și un fps decent. Jocul se poate descărca rapid prin simplă apăsare a unui buton de mai jos și apoi instala oriunde doriți. Descărcarea va dura maxim 5 minute și încă 2 minute instalarea. În maxim 10 minute sunteți gata să jucați un joc cu adevarat frumos.După ce intrați în joc vă puteți conecta pe orice server doriți din lista de la find servers dar dacă sunteți admin pe un server, vă puteți conecta din consolă prin comanda connect.
Daca nu găsiți servere care să vă placă, puteți intra pe site-ul csservers.eu pentru că veți gasi o mulțime de servere din toate modurile și din toate țările.

Vă recomandăm acest cs deoarece știm că doriți performanțe mai bune în joc iar dacă vă place, vă recomand să îl recomandați și prietenilor voștri de counter strike. Spor la fraguri!

Imagini din joc – CS 1.6 UCS !
CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS CS 1.6 UCS

Pentru a juca CS 1.6 UCS, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 1.6 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placă Video: 512 MB
  • Spațiu pe Hard Disk: 1.5 GB

Video – CS 1.6 UCS !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 UCS - Executabil Descarca CS 1.6 UCS - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *