CS 1.6 Modern Warfare 2

CS 1.6 Modern Warfare 2 - dcs16.ro

CS 1.6 Modern Warfare 2 este un counter strike cu o super grafică, făcut după jocul shooter modern warfare. CS 1.6 Modern Warfare 2 duce o serie de modificări la skinuri, sunete, sprite-uri și texturi. Ca skinuri arată foarte bine pistolul deagle, ak47 și arma M4A1. Ținta la awp este modificată pentru a avea o precizie mai bună. Principalul avantaj al acestui minunat kit counter strike 1.6 este acela referitor la grafică. Majoritatea s-au plictisit de grafica învechită a cs-ului vechi așa că aleg acest CS 1.6 Modern Warfare 2. Aveți întradevăr nevoie și de un calculator mai bun dar experiența de joc este mult mai bună. Cs-ul funcționează pe orice windows, nu are lag și toate bug-urile au fost rezolvate!
CS 1.6 Modern Warfare 2 oferă servere de calitate, românești, făra lag pe care puteți juca non stop. Serverele sunt de tip clasic, gungame, respawn, zombie, furien, etc. Toate serverele au admini deci nu există riscul de a da peste codați în timpul zilei. CS 1.6 Modern Warfare 2 se încarcă rapid și nu are lag iar dacă aveți o placă video acceptabilă veți avea și un fps decent. Jocul se poate descărca rapid prin simplă apăsare a unui buton de mai jos și apoi instala oriunde doriți. Descărcarea va dura maxim 5 minute și încă 2 minute instalarea. În maxim 10 minute sunteți gata să jucați un joc cu adevarat frumos.După ce intrați în joc vă puteți conecta pe orice server doriți din lista de la find servers dar dacă sunteți admin pe un server, vă puteți conecta din consolă prin comanda connect. Daca nu găsiți servere care să vă placă, puteți intra pe site-ul csservers.eu pentru că veți gasi o mulțime de servere din toate modurile și din toate țările.

Imagini din CS 1.6 Modern Warfare 2:
CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2 CS 1.6 Modern Warfare 2

Pentru a juca CS 1.6 Modern Warfare 2, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Memorie Ram: 1 GB
  • Placă Video: 512 MB
  • Spațiu pe Hard Disk: 1 GB

Video demostrativ – CS 1.6 Modern Warfare 2:

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 Modern Warfare 2 - Executabil Descarca CS 1.6 Modern Warfare 2 - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *