CS 1.6 Revolution

CS 1.6 Revolution - dcs16.ro

Bine v-am găsit dragi gameri și pasionați de jocurile shooter! Pentru cei care joacă faimosul counter strike v-am pregătit CS 1.6 Revolution!

CS 1.6 Revolution este un cs cu skinuri high definițion, modele de ultimă clasă, texturi noi și sunete atent selecționate!

În CS 1.6 Revolution, toate skinurile la arme au fost modificate iar la ak47, sniper și AUG s-au introdus cele mai frumoase skinuri.

CS 1.6 Revolution oferă servere de calitate, românești, făra lag pe care puteți juca non stop. Serverele sunt de tip clasic, gungame, respawn, zombie, furien, etc. Toate serverele au admini deci nu există riscul de a da peste codați în timpul zilei.

CS 1.6 Revolution se încarcă rapid și nu are lag iar dacă aveți o placă video acceptabilă veți avea și un fps decent. Jocul se poate descărca rapid prin simplă apăsare a unui buton de mai jos și apoi instala oriunde doriți. Descărcarea va dura maxim 5 minute și încă 2 minute instalarea. În maxim 10 minute sunteți gata să jucați un joc cu adevarat frumos.După ce intrați în joc vă puteți conecta pe orice server doriți din lista de la find servers dar dacă sunteți admin pe un server, vă puteți conecta din consolă prin comanda connect. Daca nu găsiți servere care să vă placă, puteți intra pe site-ul csservers.eu pentru că veți gasi o mulțime de servere din toate modurile și din toate țările.

Imagini din joc, click pe ele pentru a le vedea la mărimea lor normală !
CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution CS 1.6 Revolution

Pentru a juca CS 1.6 Revolution, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:

 • Procesor: 1.6 GHz
 • Memorie Ram: 512 MB
 • Placă Video: 512 MB
 • Spațiu pe Hard Disk: 2 GB

Video demonstrativ – CS 1.6 Revolution !

Atenție, această versiune de CS 1.6 a fost trimisă de utilizatorii dcs16.ro. Nu suntem responsabili pentru conținut. Pentru sesizări / drepturi de autor(copyrights), sunteți rugați să ne contactați și vom elimina link-ul spre fișierul din culpă.

Fișier-ul trimis a fost verificat/scanat de viruși și este curat!
Descarca CS 1.6 Revolution - Executabil Descarca CS 1.6 Revolution - Arhiva

Echipa dcs16.ro, vă urează baftă la fraguri și așteaptă părerile voastre despre acest cs !

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l prin:

2 Comments

 1. Counter-Strike 1.6 Revolution 2015

  самая крутая CS

  Reply
 2. MyStyleRO

  E super jocul,toate cs-urile le iau de la tine!

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *